Om Shineth Trading

Shineth Trading är ett företag med affärsområden inom smycken, accessoarer, bonsai- och blomfröer, blomsterlökar och dekorationer. Jag som driver Shineth Trading heter Molina Bansil Ohlsson. Jag är född och uppväxt på Filippinerna och flyttade till Sverige och Göteborg 2007. Sedan några år bor jag med min familj i Hisings Kärra i utkanten av Göteborg.

Jag har en Pol. Kand. examen i offentlig förvaltning vid Göteborgs Universitet, med inriktning på ekonomi och ledarskap. Som person har jag alltid haft ett entreprenörsmässigt tänkande och jag är alltid redo för nya utmaningar och möjligheter. Exempelvis så drev jag en liten Sari-sari-affär i Filippinerna. En Sari-sari är en filippinsk typ av närlivsaffär som finns både på landsbygd och i stan runtom i Filippinerna. Sari-sari är filippinska vilket betyder "mångfald".

Jag har ett stort intresse inom färg och form och jag har sedan många år målat akvareller. På senare tid så har dock mitt intresse att designa smycket tagit över. Jag har också ett stort blomintresse och jag odlar gärna från frö. Det blir en hel del experimenterande för att hitta de bästa sätten att få olika frön att gro och växa. Dessa kommer jag dela med mig av på här så att alla kan lyckas med sina odlingsprojekt.


Molina Ohlsson

VISION

Shineth Tradings vision är att bli kundens första val när det gäller smycken och växter. Detta uppnår vi genom att erbjuda hög kvalitet till rätt pris och en service utöver det vanliga. Att handla på shineth-trading.se ska kännas som att handla i sin lokala affär.

Vi erbjuder vackra smycken gjorda av kristaller, sötvattenodlade pärlor och olika stenar. Vi säljer även egendesignade och egentillverkade smycken.

Vi erbjuder även kunderna olika sorter av unika bonsai- och blomfröer samt blomsterlökar. Vi säljer även egendesignade växtgrupper bestående av blomsterlökar och blomfröer.

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.